Werkzaamheden vluchtroutes 2

Naar aanleiding van de brief van WoonInvest van 24 januari 2019 over de aanhoudende werkzaamheden aan de vluchtroutes is de volgende e-mail gestuurd:

Beste WoonInvest, Symfonie en Rendon,

Naar aanleiding van de brief van 24 januari wil ik u graag herinneren aan afspraken die in oktober 2014 zijn gemaakt door de Bewonerscommissie waar o.a. twee bestuursleden van de VvE in zitten:

  1. WoonInvest communiceert beter met Symfonie (opmerking 2019: en omgekeerd natuurlijk). Het verwijzen naar elkaar behoort tot het verleden (opmerking 2019: dat betekent natuurlijk ook dat aannemers, Symfonie en WI niet elkaar de schuld geven).
  2. WoonInvest communiceert beter met aannemers en gecontracteerden.

Ook was de afspraak dat wij van te voren op de hoogte gesteld zouden worden van zeer luidruchtige werkzaamheden: dat is afgelopen woensdag niet gebeurd. U schrijft nu dat er nog tot 1 maart zulke werkzaamheden kunnen plaatsvinden. Sommige mensen passen op de kleinkinderen en werken soms thuis: dan is een dergelijke mededeling niet specifiek genoeg.

Het vervelende hiervan is dat het zo’n slecht voorbeeld geeft. Waarom zou een bewoner nog netjes aankondigen dat hij gaat verbouwen of geluidsoverlast gaat veroorzaken als WI dat niet eens doet?

Het is niet de bedoeling dat we hierover voortdurend in discussie gaan: daar zijn nu juist afspraken voor bedoeld. Ik wil dan ook geen antwoord op deze mail.

Hoogachtend,

P.S. Als de werknemer die weet dat hij zeer ernstige geluidsoverlast gaat veroorzaken niet een dag van te voren aanwezig kan zijn om aankondigingen op te hangen dan wil ik dat best doen. Dat heb ik ook gedaan toen op de heetste dag sinds jaren de waterdruk wegviel (de heer Leloux van Symfonie VvE Beheer voelde zich daar niet toe geroepen).

In dit soort situaties is de reactie van WI vaak dat “verder niemand klaagt”. Dat is voor hen een reden om de klacht niet serieus te nemen. Als u wilt dat WI zich aan haar afspraken houdt en het goede voorbeeld geeft dan heeft het dus heel veel zin om in de pen te klimmen! Een klacht is geen klacht voor WI.

U kunt een op- of aanmerking achterlaten:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s