Reactie RvC op kwestie streefhuur

De Raad van Commissarissen, die toeziet op het besturen van WoonInvest, heeft gereageerd op die brief die ik stuurde om ze te informeren over de kwestie van de streefhuur alhier (zie dit nieuwsbericht). Het viel te verwachten dat de RvC de directeur die ze zelf aanstelde niet zou afvallen. Ik had een reactie in de trend verwacht van “Wij staan achter het gevoerde beleid al had de communicatie wellicht iets relevanter en duidelijker onderbouwd gekund, onder andere naar de gemeenteraad toe.”. Maar men gaat pal achter de bestuurder staan en lijkt te vinden dat de communicatie kristalhelder is geweest. Zoals bekend waren die brieven aan de gemeenteraad onnavolgbaar en niet geheel relevant voor de kwestie die sloeg op de sociale huurwoningen, niet de vrije sector. Vandaar de vraag van gemeenteraadslid Duijvestijn van GBLV om een relevant antwoord na het eerste. Dat tweede antwoord was ook irrelevant.

Vanaf deze plek nogmaals dank aan mw. Duijvestijn van GBLV voor alles en met name voor haar pogingen om een begrijpelijk verhaal van WoonInvest los te krijgen.

Laten we hopen dat het WoonInvest duidelijk is geworden dat je niet makkelijk klanten ongelijk kunt behandelen en de reden daartoe niet eenvoudig kunt verhullen zonder dat het stof doet opwaaien.

Einde kwestie.

 

 

U kunt een op- of aanmerking achterlaten:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s