Kerntrekbeveiliging

Zoals u weet gaat WoonInvest binnenkort bij ons nieuwe sloten plaatsen met kerntrekbeveiliging omdat de Overheid bij nader inzien toch subsidie beschikbaar stelt voor onze buurt. Helaas heeft WI ook al te kennen gegeven dat zij geen (financiële) tegemoetkoming aan de huurders beschikbaar stelt die dit n.a.v. de infoavond van vorig jaar zelf hebben gedaan. Ondergetekende heeft naar huurdersvereniging Respectus een mail gestuurd om te vragen of zij in deze iets kunnen betekenen (in de vorm van overleg met WI of een bijdrage uit het leefbaarheidsbudget). Mede omdat dit misschien in meer buurten speelt dan de onze. Houd deze site in de gaten voor evt. nieuws in deze. Dat kan even duren omdat Respectus eens per maand vergadert en eens per kwartaal om de tafel zit met de directie van WI.

U kunt een op- of aanmerking achterlaten:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s