Impasse Bewonerscommissie (2)

Er is een antwoord van WI op de smeekbede van ondergetekende over de impasse in het overleg tussen BC en WI. In het kort komt het antwoord erop neer dat BC en WI nog steeds regelmatig overleggen en dat de BC ons op de hoogte houdt middels een jaarlijkse bewonersvergadering, niet middels notulen. Op de schriftelijke bewering van de voorzitter v/d BC dat er met WI geen afspraak tot overleg te maken is werd niet ingegaan.

Verder noemt WI het gesprek van 23 mei met de BC een overleg terwijl de BC het juist geen overleg noemt (zie mail hieronder). In nieuwsbrief nummer 2 van juli 2017 werd gesuggereerd dat van daadwerkelijke overleggen notulen gemaakt zouden worden.

—————- Forwarded Message ——–
Subject: Re: Notulen
Date: Mon, 14 Aug 2017 12:04:45 +0200
From: BC Kersengaarde <kersengaardevoorburg[at]gmail.com>
To:  <xxxxx[at]xxxxx.xxx>

Beste heer ,

Zoals je weet is het vakantie tijd … ook voor mij. Maar hier zijn de notulen van de algemene bewonersvergadering van 18 mei jl.
Het gesprek bij WI, dit was een kennismakingsbijeenkomst van de nieuwe bestuursleden van de bewonerscommissie en WI en daar zijn geen notulen van gemaakt. Wat wij wel aangekaart hebben is een vergadering van alleen huurders met WI. Daar zullen wij ook op aandringen dat dit door zal gaan.

Met vriendelijke groet,

 

Voor de volledigheid staat WI’s antwoord hieronder als PDF document:

(zie ook: Impasse Bewonerscommissie (1))

U kunt een op- of aanmerking achterlaten:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s