Impasse Bewonerscommissie (1)

Vandaag is de volgende mail naar de BC en WoonInvest gestuurd:

Beste WoonInvest, beste voorzitter ,

Ik wil bij deze WoonInvest en de Bewonerscommissie Kersengaarde in alle redelijkheid en met respect smeken om te proberen uit de impasse te geraken.

Hieronder is te lezen dat de BC niet van plan is om met WoonInvest te overleggen: wij huurders moeten dat doen. Zodoende heeft de BC in de zin van de Overlegwet geen bestaansrecht meer. En bewoners hebben voor niets onderwerpen ter overleg aangedragen op de bewonersvergadering van 18 mei jl.

WoonInvest zou bijvoorbeeld de BC een verzoek tot overleg kunnen sturen omdat zij anders haar status verliest als BC en als Activiteitencommissie gezien wordt.

Probleem is dat bij individuele klachten nog wel eens gevraagd wordt door de Klachtencommissie hoe de BC er over denkt. En WI denkt dat zaken door de BC bij hun ter sprake gebracht zullen gaan worden.

[aanvulling, 7-11-2017] De voorzitter heeft gemeld dat de BC wel degelijk wil vergaderen met WI (de secretaris communiceerde iets anders) maar dat WI dit weigert. De reactie van WI hierop wordt afgewacht voor meer duidelijkheid.

U kunt een op- of aanmerking achterlaten:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s