Liftonderhoud, planning [2]

Symfonie Beheer BV heeft de planning gegeven van de complexe en ingrijpende werkzaamheden. Wat er allemaal moet gebeuren is niet niks en dat het niet minder dan vijf dagen moet duren is nu duidelijk.

Dag 1. Aanvoer van materialen en start sloop besturingsapparatuur. Het vervangen van de besturingsapparatuur duurt 4 dagen en dat is inclusief het vervangen van de drukknopplateaus en de frequentieregeling. Tevens wordt een nieuwe snelheidsbegrenzer aangebracht en een nieuw spangewicht met omloopwiel in de liftput inclusief het vervangen van de staalkabels waar de lift aan hangt.

Dag 5. Er wordt er getest of alles goed werkt en dan wordt door een extern deskundige de lift nog gekeurd. Voor dat dat is gedaan mag een lift niet rijden. Tenslotte wordt de lift nog schoongemaakt en de restmaterialen afgevoerd. Eind dag 5 draait de lift weer.

De lift kan helaas niet dagelijks een paar uur draaien, dat is namelijk zowel technisch als fysiek niet mogelijk. Symfonie Beheer BV heeft begrijp voor evt. commotie omtrent het niet hebben van een lift gedurende een week maar er is geen andere mogelijkheid om weer en bedrijfszekere en veilige installatie aan de bewoners ter beschikking te stellen.

U kunt een op- of aanmerking achterlaten:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s