Verwarming: ontluchten en dichtdraaien

Het blijkt dat de verwarming weer warm is (op sommige plekken) en dat het systeem gevuld is met water. Het kan nog een tijdje duren totdat het systeem volledig heet is (ong. etmaal). Gebruik het welbekende sleuteltje om uw radiatoren te ontluchten en zet de verwarming daarna uit (of aan als u het koud heeft). Pas op: tijdens het ontluchten komt er nu dus warm water uit de radiator!

Zoals geschreven in de brief die wij dinsdag kregen: als u niet (meer) precies weet hoe u moet ontluchten kunt u altijd contact opnemen met de Fa. Coster Warmtetechniek om u te helpen: 015 – 212 00 83; info@costerwarmtetechiek.nl.

[laatst aangepast 11-9-’15, 14:00]

U kunt een op- of aanmerking achterlaten:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s