Verwarming II

Hedenmiddag bereikte de BC het bericht dat sommige mensen, naar aanleiding v/d ongedateerde brief van Symfonie VvE Beheer afgelopen maandag, in de veronderstelling zijn dat de BC de verwarming uit wilde hebben tot en met nu. En dat daarom misschien het systeem opnieuw gevuld moet worden (met de ongemakken van dien). Dit is niet het geval. Het systeem moest leeg vanwege nodige werkzaamheden.

Tijdens de hittegolf in de week van 29 juni dit jaar is gevraagd om de ketels uit te zetten omdat de hete stijgleidingen voor extra hitte zorgden. Er was zelfs een Nationaal Hitteplan van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) van kracht. Tevens scheelt het stookkosten. Het duurt ong. een etmaal voordat het systeem daarna weer heet is.

Over de (ongedateerde) brief v/d Fa. Coster Warmtetechniek van dinsdag (8-9-2015): als u de radiatorkranen open zet deze week tijdens de werkzaamheden verbruikt u geen of nauwelijks warmte, zo verzekerde Symfonie VvE Beheer per e-mail. De ketels gaan pas weer aan nadat het systeem gevuld en ontlucht is. Dan moeten de thermostaatkranen weer op “normaal” gezet worden.

Verder moeten alleen mensen van de aller bovenste verdieping van de flats in ons complex thuisblijven op vrijdag voor het ontluchten: voor verdiepingen eronder geldt dat niet (mail Symfonie d.d. 8-9-’15). Dus als uw flat 6 verdiepingen heeft en u woont op de 6e verdieping dan moet u thuisblijven.

2015-09-07 Brief Symfonie

Brief van Symfonie VvE Beheer (ma 7-9-’15)

2015-09-08 Brief Coster

Brief van Coster Warmtetechniek (di 8-9-’15)

   [laatste update: 11-9-’15, 14:00]

U kunt een op- of aanmerking achterlaten:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s