Uw Huis Veilig moet u alles terug betalen!

Grote complimenten voor de Rechtswinkel Bijlmermeer die de rechtszaak die zij aanspande tegen UwHuisVeilig won! De beveiligingsbranche plaatste zelfs op haar website het nieuws dat men geld tegug kan krijgen (link):

“Wie voor 13 juni 2014 een contract afsloot met Uw Huis Veilig kan alle betaalde bedragen terugvorderen, zegt het vonnis van de Rechtbank Amsterdam. Ook de onderhoudskosten, en eenmalige kosten (zoals aansluitkosten) moest het bedrijf terugbetalen. De rechtswinkel heeft hiervoor een voorbeeldbrief beschikbaar. Recentere klanten hebben tevens mogelijkheden om hun geld terug te krijgen.”

Voor gedupeerden en geïnteresseerden zijn er nog deze artikelen, o.a. op de site van de Rechtswinkel Bijlmermeer:

Er is nu eindelijk een goed einde gekomen aan de UwHuisVeilig zaak. Wijze les: aan de deur wordt niet gekocht. Er zijn helaas nog een aantal bedrijven die op straat of aan de deur verkopen, vaak onder het mom van een (gratis) proefabonnement e.d.