Lintje voor meneer Verbeek

Gefeliciteerd mede-bewoner Verbeek! Meneer Verbeek is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau (link naar Omroep West Nieuws). Meneer Verbeek is de voorzitter van de VvE in ons complex en hij is lid van de bewonerscommissie.

Hij is ruim 46 jaar een actief en enthousiast vrijwilliger. Van 1968 tot 1974 penningmeester van het rusthuis Heeswijk in V’burg. Van 1974 tot 1993 voorzitter van de wijkvereniging Essesteyn. Onder zijn leiding kon in 1982 enkele klaslokalen betrokken worden. Het werd een bloeiende wijkvereniging met ruim 800 leden/huishoudens. Wekelijks bezochten 600 bezoekers het wijkcentrum voor diverse activiteiten. Van 1997 tot 2001 was hij voorzitter en het boegbeeld van de stichting Voorburg tegen Annexatie. Sinds 2006 bestuurslid en voorzitter van de stichting Mooi Voorburg, met 850 donateurs.

U kunt een op- of aanmerking achterlaten:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s