‘Uwhuisveilig’ vervolg

Recent kreeg de secretaris van de BC een mail van de Rechtswinkel Bijlmermeer (18-3-2015). Het vonnis is in zicht. Men schreef onder meer het volgende, dat op de website geplaatst mocht worden:

  1. De griffie van de Rechtbank heeft thans medio april 2015 als te verwachten datum van een vonnis medegedeeld. De zaak is namelijk een aantal keer verdaagd en daarvoor had UwHuisVeilig Services B.V. een aantal keer uitstel verzocht. De rechtszaak die de Rechtswinkel Bijlmermeer heeft aangespannen is (dus) nog niet helemaal afgelopen, maar wij verwachten dat er binnen afzienbare tijd een vonnis gewezen wordt.
  2. Als er nog gedupeerden zijn die hulp nodig hebben, kunnen deze zich tot ons inloopspreekuur wenden of ons een brief toezenden (Postbus 16464, 1001 RN Amsterdam) met vermelding van hun contactgegevens (met name e-mailadres) en onder vermelding van “Colportage UwHuisVeilig”, wij zullen hen dan op de hoogte houden van de vorderingen en waar mogelijk adviseren.

De Rechtswinkel Bijlmermeer is zeker niet gestopt en gaat onafgebroken door met het aanpakken van colportage-ondernemingen en andere handtekeningenjagers

Aan iedereen die zich gedupeerd voelt door ‘UwHuisVeilig’ sterkte gewenst. Zoals gezegd was voor ondergetekende de kous af toen de toenmalige wijkagent zijn baan opzegde om zelf colporteur voor ‘UwHuisVeilig’ te worden.

Op verzoek is bij de BC secretaris het e-mail adres v/d contactpersoon v/d Rechtswinkel Bijlmermeer te verkrijgen (wordt niet op de website geplaatst i.v.m. mogelijke spam).

secretaris, Bewonerscommissie