Thermostaatkranen V

Een paar tips over het gebruik v/d nieuwe thermostaatkranen. De kranen bevatten twee plastic “inzetstukjes”. Die kunnen gebruikt worden om de laagste en hoogste stand, waarop u de thermostaat wilt zetten, in te stellen. Zonder de inzetstukjes is de laagste stand het sterretje (6 °C, zie gebruiksaanwijzing) en de hoogste stand is nummer 5 (28 °C).

Eerst moet u één van de inzetstukjes omlaag duwen (zie foto 1). Daarna wipt u het inzetstukje omhoog (foto 2). Vervolgens haalt u het er uit (foto 3). U doet het blauwe inzet stukje terug op de koudste temperatuur die u wenst (bijv. nachtstand 1, 12 °C) en u zet het rode stukje op de warmste stand die u wenst (bijv. kamertemperatuur stand 3, 20 °C).

Als u uw woning warmer wenst of snel wilt opwarmen verwijdert u het inzetstukje en draait u de kraan op 5. Niet vergeten de kraan lager te draaien als de kamer warm is!

Wanneer de inzetstukjes “omlaag” staan kunt u de kranen helemaal open en dicht draaien. Als ze “omhoog” geduwd zijn dan houden ze de kraan tegen op een bepaalde stand.

Gebruiksaanwijzing die bij de kranen zat:

Gebr.aanw. thermost.kr

thermostaatkraan 2 thermostaatkraan 3 thermostaatkraan 4

[aanvulling 23-11-2014] Een printvriendelijke versie staat op de pagina met documenten.