UwHuisVeilig: muisje krijgt een staartje

Vanmorgen kreeg de secretaris van uw BC een e-mail van de Rechtswinkel Bijlmermeer waarin gemeld werd dat er een heuse rechtszaak tegen ‘UwHuisVeilig’  gestart is (en een paar andere gelijksoortige beveiligingscolporteurs). De zaak staat op de rol bij de Rechbank Amsterdam onder nummer 2856404.

Voor meer informatie wordt u verwezen naar de website van de Rechtswinkel Bijlmermeer: http://www.rechtswinkelbijlmermeer.nl

Verder is er en zeer lang topic over UwHuisVeilig op het Tros Radar forum: https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=27&t=114182

Mocht u zich aan willen sluiten bij deze rechtszaak (men kan sponsors gebruiken) dan kunt u mailen naar het BC adres of u vult het reactie-formulier van dit BC bericht in (klik op het grijze tekstballonnetje hier rechtsboven). De secretaris kan u dan evt. het mailadres geven van de Rechtswinkel Bijlmermeer.

2 gedachten over “UwHuisVeilig: muisje krijgt een staartje

 1. Beste,
  Ik loop hier ook tegen aan. Moet per maand 38 euro betalen en doe feitelijk niets met de installatie. Ik heb het contract in 2012 afgesloten. Dus loopt het tot 2017. Is er al iets bekend over de uitslag van de rechtszaak.

  • Hoe de rechtszaak die de Rechtswinkel Bijlmermeer aanspande is afgelopen weet ik helaas niet. Wellicht kan daarvoor informatie ingewonnen via de genoemde website of via het Tros Radar forum.

   Sterkte ermee, ik hoop dat de informatie op deze website en het Radar forum u verder kunnen helpen. Misschien is er in uw woonplaats een Rechtswinkel die u helpen kan. Of misschien is het uiteindelijk goedkoper om de afkoopsom te betalen (probeer te onderhandelen). Zoals gezegd was voor mij de kous af toen ik begreep dat de toenmalige wijkagent alhier zijn baan opzegde om zelf colporteur voor ‘UwHuisVeilig’ te worden.

   Nogmaals sterkte,

   Michel (webmaster BC Kersengaarde)

U kunt een op- of aanmerking achterlaten:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s