Hoe kunt u onze website vinden

Het blijkt dat veel mensen onze site niet kunnen vinden omdat zij het adres van onze website in Google intypen in plaats van direct in de zg. adresbalk van de browser (zijnde bijvoorbeeld Chrome, Internet Explorer, Firefox of Safari). Wij (de BC K’gaarde) zijn “te klein” voor Google. Google zal ons dan ook niet vinden. Google is een “search engine” en in principe bedoeld om adressen van websies te zoeken als men die niet heeft. Het adres van onze website heeft u   en het is:

http://www.kersengaardevoorburg.nl

Als het u niet lukt om onze website te vinden dan kunt u misschien hulp vragen van een kennis. Wellicht kan hij/zij dan meteen een “bookmark” van onze site aanmaken voor het gemak.

Succes met internetten allemaal. 🙂

4 gedachten over “Hoe kunt u onze website vinden

 1. Wellicht dat er ondertussen op de achtergrond het e.e.a. is veranderd, maar indien men in Google bijvoorbeeld “bc kersengaarde voorburg” invoert, dan wordt als eerste http://www.kersengaardevoorburg.nl gevonden. Ook indien men ‘kersengaardevoorburg.nl” invoert, geeft dat hetzelfde zoekresultaat.
  Zodra men zich op de home-pagina van deze website bevindt, kan de website eenvoudig aan de favorieten worden toegevoegd door de toetsencombinatie CTRL+D in te drukken.

  Mocht e.e.a. toch niet lukken, stuur dan gerust een e-mailtje naar ondergetekende: helpdesk4u@live.nl of info@scheveningen-peezee.nl .

  Hartelijke groet, Peter de Jongh
  (nr.88)

  • Meneer De Jongh,

   Hartstikke bedankt voor uw reactie, opheldering en aanbod voor hulp! Hierbij zij nog opgemerkt dat Google “onthoudt” waar men op zoekt, dacht ik. Wellicht dat daarom bij u onze website wel gevonden wordt door ze. Als ik een bepaalde zoekterm (bijv. bitterkoekjes vla) intyp in Google bij mijn buren geeft dit andere resultaten dan bij mij thuis…

   M.v.gr., M. van Zelst, secretaris BC k’gaarde

   P.S. In dit document staan plaatjes ter verduidelijking, misschien handig voor u meneer De Jongh als men u vragen stelt: http://wp.me/a3IMUE-7e

   • Beste meneer Van Zelst,

    Hartelijk dank voor de vermelde link m.b.t. de Google-issues. Het verschil in de zoekresultaten kan diverse oorzaken hebben. Oudere zoekresultaten worden in de beroemde ‘cookies’ opgeslagen. In geval de buren een andere internetprovider (ISP) hebben, kan deze ISP een andere DNS-server gebruiken, waardoor er ook verschillen mogelijk zijn. En zo zijn er meer mogelijkheden te noemen.

    En natuurlijk zijn alle PC/laptop-gerelateerde vragen welkom bij ondergetekende.

    M.vr.gr.,

    Peter de Jongh.

U kunt een op- of aanmerking achterlaten:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s