Babbeltrucs en colporteurs

Het lijkt er op dat een jonge man en een jonge vrouw (begin 20) “met een pasje” kort geleden binnen zijn gelaten in huis door een van onze seniore bewoners. Verder heeft een energiebedrijf pedante colporteurs langs gestuurd en men heeft ze in de trappenhuizen binnen gelaten.

Voor alle duidelijkheid: laat NOOIT mensen binnen die geen afspraak hebben gemaakt! Alleen met WoonInvest heeft u iets te maken en als er iets aan uw woning gedaan moet worden maken zij altijd ruim van te voren een afspraak met u. Verder hoeft er NOOIT iemand uw woning of het gebouw in. WoonInvest en de huismeester hebben de sleutel en iemand die geen sleutel heeft, heeft hier niets te zoeken.

Nogmaals: laat NOOIT iemand zonder afspraak binnen. Zeg gewoon dat het u absoluut niet uitkomt en dat ze een afspraak moeten maken.

Overigens heeft Stedin een (pedante) brief in onze brievenbussen gedaan waarin men meldt zonder afspraak langs gaan komen en dat er ook geen afspraak mogelijk is. Het laatste woord is hier nog niet over gesproken!

[aanvulling] Na contact met Stedin blijkt dat men wettelijk verplicht is een poging te ondernemen om de meterstanden op te nemen. Als dat na 2 keer niet lukt laat men bovengenoemde brief achter. Men had veel begrip voor het argument dat het een goede gewoonte is om nooit zonder afspraak iemand naar binnen te laten. Op het webformulier is hier een klacht over ingediend om een oplossing te vragen aan Stedin hiervoor.

U kunt een op- of aanmerking achterlaten:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s